Resultaat vastgoedveiling van maandag 28 juni

Afgelopen maandag 28 juni was alweer de laatste vastgoedveiling van de Eerste Amsterdamse voor de zomermaanden. Op de drie executoriaal geveilde appartementen werd flink geboden. Het appartement in Uithoorn werd na 34 biedingen afgeslagen, het appartement in Hoofddorp na 29 biedingen en het appartement in Purmerend na 24 biedingen. Gemiddeld waren er per woning 38 bieders online.

De veilingresultaten van onze vastgoedveiling zijn vanaf 1 april 2017 terug te vinden. Via de zoekfunctie kunt u eenvoudig in ons archief kijken: https://eersteamsterdamse.nl/verkoopresultaat

Wij wensen iedereen een mooie zomer en houden de veiling van 20 september nog online om vervolgens op 20 oktober weer in de zaal te veilen! (uiteraard onder voorbehoud van eventuele ontwikkelingen rondom het coronavirus).

Heeft u vragen over de veiling of heeft u interesse om objecten aan te melden in het najaar? Mail dan voor meer informatie over het proces, kosten etc. naar info@eersteamsterdamse.nl of bel naar 020 214 8998.

Deel dit artikel:
Geschreven door Catelijn Koster

Nieuwste artikelen