Ons team

Commercieel medewerker

Nataly van Eykel

Directeur

Nataly is de spin in het web bij de Eerste Amsterdamse. Elke dag is ze op zoek naar mogelijkheden om de dienstverlening voor haar klanten te verbeteren en te versterken. Haar ervaring met veilingen in andere branches versterken de Eerste Amsterdamse. Samen met haar team zet ze zich elke dag in om van de Eerste Amsterdamse de meest succesvolle vastgoedveiling te maken.

nataly@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin
Commercieel medewerker

Daphne Habiecht

Commercieel medewerker

Daphne kent alle ins and outs van de veilingdossiers die we live hebben staan of reeds geveild hebben. Verder is Daphne onze vraagbaak voor notarissen, makelaardij en potentieel geïnteresseerden. Met haar marktkennis weet ze goed wat er speelt, en is ze van zeer belangrijke waarde voor zowel het team als onze klanten.

info@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin
Commercieel medewerker

Catelijn Koster

Marketing & communicatie

Catelijn is onze expert op het gebied van marketing en communicatie. SEO, SEA, Social media, online, offline etc. Catelijn weet overal de juiste kanalen in te zetten om de objecten van de Eerste Amsterdamse zo goed mogelijk te promoten. Ze houdt alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten waardoor we te allen tijde de juiste marketingmethoden in kunnen zetten en de beoogde doelen behalen.

catelijn@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
Commercieel medewerker

Jaimy Vaessen

Management Assistent

Jaimy is verantwoordelijk voor alle processen die op de achtergrond van de veilingorganisatie draaien. Facturatie, administratie, ledenadministratie etc. Jaimy weet precies hoe het zit. Met haar kennis en ervaring zorgt ze ervoor dat alles goed verloopt.

Jaimy@eersteamsterdamse.nl
+31(0)20-2148998
linkedin