Eerste hybride vastgoedveiling sinds tijden groot succes

Op maandag 18 oktober 2021 vond de vastgoedveiling van de Eerste Amsterdamse eindelijk weer in de zaal plaats. Er waren ongeveer 120 mensen aanwezig bij Café-Restaurant Dauphine en naast een groot aantal online bezoekers waren er ruim 40 mensen ingelogd om online mee te kunnen bieden. De sfeer was goed, de veiling spannend en het bleef ook na afloop lang gezellig.

Goede resultaten voor zowel executie- als vrijwillige objecten

Uiteindelijk werden er zes objecten geveild, waarvan twee executoriaal. Van de drie vrijwillige veilingobjecten werden twee naast elkaar gelegen panden in de Rivierenbuurt aangeboden. Uiteindelijk werd de combinatie van deze twee objecten voor ruim 2,4 miljoen afgeslagen.  De spanning in de zaal was duidelijk merkbaar, het was muisstil tijdens de afslagfase.

Fijn om ook weer in de zaal te mogen veilen

De aanwezigen hebben aangegeven het fijn te vinden om weer in de zaal aanwezig te mogen en kunnen zijn bij de vastgoedveiling. Ze vinden het belangrijk om elkaar  weer te zien, maar ook het sociale aspect achteraf is een belangrijke factor. Bovendien was de spanning in de zaal tijdens een veiling ongeëvenaard, daar wil je bij zijn!

De Eerste Amsterdamse kijkt terug op een mooie en succesvolle veiling in de zaal!

Deel dit artikel:
Geschreven door Milou van Kerkhof

Nieuwste artikelen