Belangrijke aanpassingen komende veilingdata

Vanwege de strengere corona maatregelen worden een aantal aanpassingen doorgevoerd met betrekking to de veilingen in december 2021:

De veiling van 6 december vindt volledig online plaats om 18:00 uur. Er wordt vooralsnog één executieobject geveild.

De veiling van 20 december vindt wel in de zaal plaats, de locatie is aangepast. In plaats van bij Café Restaurant Dauphine, waar de veiling normaal plaats vindt, wordt er nu geveild bij Novotel Amsterdam City aan de Europaboulevard 10 in Amsterdam. De veiling start om 15:00 uur.

In de veilingzaal mogen wij maximaal 80 personen ontvangen. Vanwege de beperkte capaciteit vragen we geïnteresseerden zich voorafgaand aan de veiling aan te melden via info@eersteamsterdamse.nl. We ontvangen graag onderstaande informatie:

Naam:
Aantal personen:
E-mail:
Telefoonnummer:

QR Code
Omdat Novotel Amsterdam City een horecagelegenheid is moeten wij voldoen aan de richtlijnen die hiervoor afgegeven zijn door het RIVM. Dit betekent dat de QR code (vaccinatie, herstelbewijs of negatieve test) van alle aanwezigen bij de hoofdingang gescand wordt door een medewerker van Novotel Amsterdam City. Mochten hier vragen over zijn neem dan contact met ons op via info@eersteamsterdamse.nl. Online meebieden kan, net als altijd, natuurlijk ook.

Mochten er wijzigingen zijn, zullen we dit communiceren op de website en in de nieuwsbrief.

Deel dit artikel:
Geschreven door Istvan

Nieuwste artikelen