Notariële Stichting

De Notariële Stichting Eerste Amsterdamse bestaat uit drie notarissen alle werkzaam in Noord Holland. De Stichting heeft als doel het borgen van een kwalitatief goede afwikkeling van de executoriale (gedwongen) veilingen die via de Eerste Amsterdamse worden verkocht. De stichtingsleden streven een doeltreffend en doelmatig verkoopproces na.

Commercieel medewerker

Max Amson

penningmeester

Max is iemand die het verschil wil maken. Niet alleen in zijn werk als notaris maar ook in de verschillende nevenfuncties die hij heeft. Max heeft zich binnen zijn kantoor gespecialiseerd in vastgoed en estate planning. Hij vindt het belangrijk dat hij in zijn werk als notaris rechtszekerheid en rechtsbescherming biedt en een bijdrage levert aan een goed verloop van rechtsverkeer. Deze kernwaarden komen goed van pas bij zijn werkzaamheden voor de Eerste Amsterdamse.

linkedin
Commercieel medewerker

Jos Hofstee

secretaris

Ondernemingsrecht en personen- en familierecht zijn de specialisaties waar Jos zich als notaris dagelijks mee bezig houdt. Al sinds 2007 is Jos notaris in de gemeente Edam-Volendam. Jos is bij Abma Schreurs notarissen de specialist in het begeleiden van executoriale veilingen. De Eerste Amsterdamse is erg blij met het toetreden van Jos aan de Notariële Stichting.

linkedin