Veilingdatum
02 juli 2018
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
43200
Status
Gesloten

Omschrijving

Volgens de beschrijving uit het eigendomsbewijs betreft het een maisonnette woning gelegen op de 2e en 3e verdieping met een berging op de begane grond

niet waar kunnen nemen behoudens overzichtsindeling vanaf NVM uitwisselingssysteem.
Hierin staat vermeld dat op de begane grond de afgesloten entree met bellentableau is en een tweetal liften en toegang tot de eigen berging.
de 2e verdieping is in dit geval de slaapverdieping waar zich ook de entree tot het appartement bevindt. Meterkast, toilet en toegang tot de slaapkamer(s). Hier is tevens een deur naar een balkon eveneens een trap naar de 3e verdieping waar het woongedeelte is. Royale woonkamer, een badkamer, een keuken en een tweetal balkons.
Hoe de huidige indeling en/of afwerking is is niet waargenomen.

Oppervlakte volgens BAG: 88 m².

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Galerijflat
  • Gebruik: Bewoond/in eigen gebruik
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 1974
  • Oppervlakte wonen: 92 m²
  • Inhoud: 264 m³

Kadastrale informatie

het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Oudshoorn, sectie C, complexaanduiding 9815-A, appartementsindex 16, omvattende: (a) het achtennegentig/zesduizend vijfhonderdachtenvijftigste (98/6.558e) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een flatgebouw, plaatselijk bekend als Wederikstraat 1 tot en met 145 (oneven nummers) te Alphen aan den Rijm, bestaande uit zesenzestig (huur)woningen gelegen op de eerste tot en met de negende verdieping, met elk een berging op de begane grond alsmede zes afzonderlijke garages, liftruimten en trappenhuizen, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Oudshoorn, sectie C, nummers 9179 en 9178, respectievelijk groot twintig are (20 a.) vierennegentig centiare (94 ca.) en acht centiare (8 ca.), gemeld kadastraal perceel nummer 9179 is gedeeltelijk belast met een recht van opstal ten behoeve van de gemeente Alphen aan den Rijn; (b) het recht op het uitsluitend gebruik van de woning op de tweede en derde verdieping alsmede de berging op de begane grond met verder toebehoren, plaatselijk bekend Wederikstraat 31 te 2403 CB Alphen aan den Rijn;

Download hier de kadastrale kaart: PDF

Bezichtigen

De mogelijkheid wordt onderzocht, als een en ander duidelijk is, dan wordt dat hier vermeld.

Financieel

Plok 1% vd inzetsom, komen ten laste van de verkoper
Indicatie veilingkosten € 4845 (per 13-06-2018 om 16:12 )
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 13-06-2018 om 16:10)

Lasten

Waterschapsbelasting € 37,38 per jaar
Servicekosten € 258,97 per jaar
Onroerende Zaakbelasting € 163,24 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF 180612 bag-viewer Wederikstraat 31, ALPHEN AAN DEN RIJN
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 17-06-2018 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.