Veilingdatum
02 juli 2018
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
43203
Status
Niet gegund

Omschrijving

Schitterend hoekappartement op de grens van Amstelveen en Amsterdam, met balkon op het zuiden. Het ligt onder meer op steenworpafstand van de Vrije Universiteit Amsterdam, het VU medisch centrum en de Zuidas. Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten ingang met een videofoonsysteem, twee liften en een inpandige galerij.

oplevering
Het verkochte zal per 1 september 2018 leeg en ontruimd worden opgeleverd.

energie (EPA)
M.b.t. het /de registergoed(eren) verklaart verkoper dat hij NIET beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen. In geval hij niet beschikt over een energieprestatiecertificaat dan wel een gelijkwaardig document als bedoeld in het Besluit Energieprestatie gebouwen wordt koper geacht hiermee in te stemmen.

NEN 2580
M.b.t. het/de registergoed(eren) verklaart verkoper dat, hij NIET beschikt over een NEN2580 meting;

garanties/aansprakelijkheid
De verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake het registergoed en/of het gebouw meedeelt dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

aanschrijvingen
Blijkens een kadastraal uittreksel per datum 30 mei 2018 is/zijn er geen aanschrijvingen en of mondelinge aanzeggingen bekend. Verkoper aanvaardt geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid van de verkregen informatie. Koper wordt geacht bekend te zijn met de inhoud van de eventuele van overheidswege voorgeschreven en/of nog voor te schrijven , te treffen voorzieningen; verkoper neemt ten aanzien van eventuele overheidswege voorgeschreven en/of nog voor te schrijven voorzieningen generlei verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid op zich.

publiekrechtelijke beperkingen
Met betrekking tot bekende publiekrechtelijke beperkingen als bedoeld in artikel 2 van de Wet kenbaarheid publiekrechterlijke beperkingen onroerende zaken ten aanzien van het registergoed wordt te dezen vermeld dat er blijken een kadastraal uittreksel per datum 30 mei 2018 geen aantekening in de openbare registers staat vermeld. Vorenstaande laat onverlet dat er toch publiekrechterlijke beperkingen kunnen drukken op het registergoed, welke niet zijn ingeschreven in de openbare registers en/of gemeentelijke beperkingenregistratie.

Rechtsgedingen: m.b.t. het registergoed lo(o)p(t)en er geen rechtsgeding(en).

Onteigening: m.b.t. het/de registergoed(eren) is:
geen onteigening aangezegd:
geen voornemen tot onteigening bekend;

aanschrijvingen
er zijn aan verkoper geen voor/-aanschrijvingen en of mondelinge aanzeggingen bekend. verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de verkregen informatie.

milieu
m.b.t. de registergoederen verklaart verkoper dat
- het hem niet bekend is dat er feiten zijn, waaruit blijkt dat het verkochte in zodanige mate is verontreinigd met giftige, chemische en/of andere (gevaarlijke) stoffen, zodat het aannemelijk is dat deze verontreiniging ingevolge de thans geldende milieuwetgeving en/of milieurechtspraak aanleiding zou geven tot sanering of tot het nemen van andere maatregelen;
- het hem voorts niet bekend is dat zich in het verkochte (ondergrondse) opslagtanks, zoals olie- en septictanks bevinden;

risico
Alle risico’s, waaronder het krakersrisico, zijn vanaf de gunning voor rekening van de koper.

VvE
Vereniging van Eigenaren van het flatgebouw “Bos en Vaart” aan de Bos en Vaartlaan 42 t/m 122 te Amstelveen.
Beheerder Munnik VVE beheer, gevestigd aan de Jadelaan 107 te 2132 XZ Hoofddorp, telefoonnummer 023-5631403, e-mail: beheer@munnik-vve.nl

overige bepalingen
Blijkens een elektronisch kadastraal uittreksel verstrekt door de Dienst voor het Kadaster en de Openbare Registers zijn er geen beperkingen bekend in de Landelijke Voorziening Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen en de Basisregistratie Kadaster.

gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 1 uur na de veiling van het betreffende perceel.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement
  • Gebruik: Verhuurd

Kadastrale informatie

Kadastraal bekend gemeente Amstelveen, Sectie H, complexaanduiding 17646-A, indexnummer 9.

Bezichtigen

dinsdag 26 juni 2018, van 14:00 tot 16:00 uur
donderdag 28 juni 2018, van 14:00 tot 16:00 uur
maandag 2 juli 2018, van 14:00 tot 16:00 uur
Indien mogelijk en op afspraak. Vriendelijke verzoek om niet zelf bij de huurder(s) aan te bellen.

Financieel

Plok € 3.000 inclusief BTW ten laste van verkoper.
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 02-07-2018 om 11:28)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Overige documenten PDF 180601 Eigendomsinformatie AMSTELVEEN H 17546 A9
PDF 180601 BAG viewer
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.