Veilingdatum
16 september 2019
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
44239
Status
Gegund

Omschrijving

Appartement op de begane grond met bijbehorende houten berging.

Globale indeling appartement begane grond; entree, hal met toilet, tuingerichte woonkamer, open keuken met diverse inbouw apparatuur, slaapkamer, badkamer met douchehoek, toilet, wasmachine aansluiting en een wastafel. Houten berging.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Portiekflat
  • Gebruik: Verhuurd zonder toestemming schuldeiser
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 2007
  • Oppervlakte wonen: 51 m²
  • Inhoud: 150 m³

Kadastrale informatie

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de begane grond met een berging op de begane grond gelegen te 1336 BG Almere, Thijs Slofstraat 2, kadastraal bekend gemeente Almere, sectie R, nummer 265, appartementsindexnummer 26, uitmakende het één/derde (1/3e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap ten tijde van de (onder) splitsing kadastraal bekend gemeente Almere, sectie R, nummer 265 A, appartementsindex 10, welk laatstgenoemd appartementsrecht omvat het uitsluitend gebruiksrecht van drie woningen op de begane grond, eerste en tweede verdieping, met bijbehorende bergingen op de begane grond en een opstelplaats voor vuilniscontainers op de begane grond, uitmakende het één/tweeëntwintigste (1/22ste) onverdeeld aandeel in de gemeenschap ten tijde van de (hoofd)splitsing kadastraal bekend gemeente Almere, sectie R, nummer 159, groot vijfendertig are en vijfenvijftig centiare (35.55 are);

Download hier de kadastrale kaart: PDF

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

huurbeding is ingeroepen en toegewezen. Ontruiming komt voor rekening en risico van de koper.

Overige informatie

Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de begane grond verdieping met een bijbehorende berging.
Globale indeling appartement begane grond; entree, hal met toilet, tuingerichte woonkamer, open keuken met diverse inbouw apparatuur, slaapkamer, badkamer met douchehoek, toilet, wasmachine aansluiting en een wastafel. Houten berging.

bouwjaar
2007

lasten
OZB €175,02/jaar
Rioolheffing €154,45/jaar
Waterschapslasten €59,21/jaar

achterstallige lasten
Waterschapslasten €70,82
Servicekosten VvE €1680
indicatie veilingkosten
€ 3.500,00

Financieel

Plok 1% t.l.v. verkoper
Indicatie veilingkosten € 3500 (per 09-08-2019 om 16:11 )
drieduizend vijfhonderd euro (per 02-07-2019 om 11:50)

Lasten

Onroerende zaak belasting € 175,02 per jaar
Rioolheffing € 154,45 per jaar
Waterschapslasten € 59,21 per jaar
Servicekosten vve € per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 30-08-2019 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.