Veilingdatum
03 december 2018
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
43673
Status
Gegund

Omschrijving

Een goed onderhouden pand aan de Oude Leliestraat 1 te Amsterdam, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond met een kelderruimte, een atelier op de eerste verdieping en een woning op de tweede en derde verdieping.

De Oude Leliestraat is een typerend straatje voor de Jordaan en qua uitstraling het best te vergelijken met één van "de negen straatjes". De Oude Leliestraat is een autovrije straat, dus geen overlast van auto's en vrachtverkeer voor uw deur. De locatie is ideaal gelegen ten opzichte van tal van faciliteiten, van de Albert Heijn tot vele leuke winkels, restaurants en cafés. Alles is binnen handbereik en kan lopend of met de fiets bereikt worden.

oplevering
Het registergoed is verhuurd voor een bedrag van € 1.898,85 per maand. Over de huur wordt geen BTW berekend

energie (EPA)
Het registergoed beschikt over een voorlopig energielabel F. Verkoper zal uiterlijk op het moment van het tekenen van de kwitantiekooppenningen het definitieve label overhandigen aan de koper.

NEN 2580
Conform het meetrapport, heeft het registergoed een brutovloeroppervlakte van 64,8 m².

garanties/aansprakelijkheid
Verkoper verleent generlei garanties en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent wat is medegedeeld of waarvan mededelingen achterwege is gebleven. Zie veilingvoorwaarden.

aanschrijvingen
Niet van toepassing.

publiekrechtelijke beperkingen
Niet van toepassing

milieu
M.b.t. het registergoed verklaart verkoper te verwijzen naar de inhoud van Bodemrapportage Oude Leliestraat 1 te Amsterdam van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied en overigens is niets bekend aan verkoper.

risico
Alle risico’s, waaronder het krakersrisico, zijn vanaf de gunning voor rekening van de koper.

ontruiming
Niet van toepassing.

VvE
Niet van toepassing.

overige bepalingen
Op 1 februari 1999 is de gehele Amsterdamse binnenstad (binnen de Singelgracht) aangewezen als rijksbeschermd stadsgezicht, waarbinnen het object is gelegen.
Het object is niet opgenomen als Rijksmonument in de zin van de Erfgoedwet.
(Dit zijn omstandigheden die bekend zijn en voor de koper van belang, die hierboven niet besproken zijn: splitsing, erfpacht, kettingbeding, kwalitatieve verplichtingen, erfdienstbaarheden etc.)

gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen vierentwintig (24) uur na de veiling van het betreffende perceel.

Kenmerken

  • Type registergoed: Herenhuis
  • Gebruik: Verhuurd

Kadastrale informatie

Kadastraal bekend gemeente Amsterdam, Sectie E, nummer 8726, groot eenentwintig (21) ca.

Bezichtigen


Indien mogelijk kan het object uitsluitend op afspraak bezichtigd worden.

Financieel

Plok 1% van het hoogste opbod incl. BTW t.l.v. verkoper
Specificatie indicatie kosten in PDF (per 02-11-2018 om 09:22)

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Overige documenten PDF 181103 brochure Oude Leliestraat 1 Amsterdam
PDF 181102 bag-viewer-0363010000766865
PDF 181102 eigendomsinformatie_1016BD1_24-10-2018_09-54-42
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.