Veilingdatum
28 mei 2018
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Executieveiling (hypotheek)
Dossiernummer
42974
Status
Gegund

Attentie

Zie opmerkingen over staat van onderhoud!

Omschrijving

1. Het woonhuis met ondergrond, erf, tuin en verdere bestanddelen, J.J. Slauerhoffstraat 80 te 1321 RH Almere;
2. Het een/achtste onverdeeld aandeel in een perceel mandelige grond, bestemd als woonstraat met bestrating en groenvoorzieningen, verlichting, alsmede erfafscheiding, gelegen nabij het onder 1. omschreven registergoed de percelen zijn belast met beperkte opstalrechten nutsvoorzieningen, ten behoeve van Liander Infra N.V., Vitens N.V., KPN B.V.

Kenmerken

  • Type registergoed: Tussenwoning
  • Kamers: 3
  • Gebruik: Leegstaand
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 2002
  • Oppervlakte wonen: 113 m²
  • Inhoud: 379 m³
  • Oppervlakte perceel: 106 m²

Kadastrale informatie

Kadastraal bekend gemeente Almere, sectie Q nummer 6870, groot een are en zes centiare, het mandelige perceel (1/8e) onverdeeld aandeel in het perceel kadastraal bekend gemeente Almere, sectie Q nummer 6873, groot twee are en twee en veertig centiare

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Overige informatie

De woning heeft waterschade ten gevolge van lekkage (zie o.a. de foto's). Er dienen wanden afgewerkt te worden, diverse lekkage en lekkageplekken zijn zichtbaar in de woning, het dak lekt op diverse plaatsen, schilderwerk dient te worden gedaan, de keuken is in een matige staat en de badkamer heeft veel schade ten gevolge van de lekkage.

Financieel

Plok 1% van de inzetsom ten laste van de bank.
Indicatie veilingkosten € 4500 (per 01-05-2018 om 09:00 )

Lasten

ozb belasting € 277,53 per jaar
rioolrecht € 147,51 per jaar
waterschapsbelasting € 104,41 per jaar
bijdrage beheervereniging mandeligheid € 325 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF

Onderhands bod

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Wij wijzen u op de informatie over dit object en de van toepassing zijnde veilingvoorwaarden en (veiling)kosten. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar. Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingformulier. Het volledig ingevuld en ondertekend formulier dient voor de bovenstaande veiling uiterlijk 13-05-2018 24:00 uur bij de notaris te zijn ingediend.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.