RvC

De RvC van de Eerste Amsterdamse bestaat uit specialisten uit de vastgoedbranche die gezamenlijk een multidisciplinair team vormen. De leden hebben gezamenlijk een helikopterview ten aanzien van de organisatie en individueel een specifiek aandachtsgebied. Onze RvC leden beschikken over analytisch denkvermogen, hebben een teamplayer mentaliteit, hebben een positief- kritische houding ten aanzien van de veiling en zijn onafhankelijk en integer.

Commercieel medewerker

Sander Heidinga

Voorzitter

Sander is nieuwsgierig, veelzijdig en houdt van samenwerken maar bovenal van vastgoed. Sander is reeds sinds 1994 werkzaam bij Kuijs Reinder Kakes waar hij een van de partners is. Na enkele jaren in de woningmakelaardij actief geweest te zijn heeft hij de shift naar het commercieel vastgoed gemaakt. Naast zijn werkzaamheden bij Kuijs Reinder Kakes is Sander ook voorzitter van de vakgroep Business bij de NVM.

linkedin
Commercieel medewerker

Jan Werkman

Bestuurslid

De rode draad in de carrière van Jan is de makelaardij. Jan kennen we o.a. als oud commercieel directeur bij funda. Tijdens zijn laatste jaren was hij ook verantwoordelijk voor het stakeholder management bij funda. Inmiddels is Jan één van de drijvende krachten achter Effytool en is hij voorzitter van de RvC van de Zwitserse woningsite newhome.ch.

linkedin