Veilingdatum
31 oktober 2022
Vanaf
18:00
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
45836
Status
Gegund

Omschrijving

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning
met veranda en erker, gelegen op de eerste verdieping en berging op de derde
verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1016 SZ Amsterdam, Rozengracht 232 C

Het betreft een verhuurd 3-appartement met balkon en berging van ca. 65m2 (volgens BAG) met een maandelijkse huur van € 250,-. De huur kan niet geïndexeerd worden.

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement
  • Gebruik: Verhuurd
  • Soort eigendom: Vol eigendom
  • Bouwjaar: 1894

Kadastrale informatie

Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met veranda en erker, gelegen op de eerste verdieping en berging op de derde verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1016 SZ Amsterdam, Rozengracht 232 C, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie L, complexaanduiding 9020-A, appartementsindexnummer 5, uitmakende het onverdeeld 183/1.000 aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het gebouw omvattende een bedrijfsruimte en vijf afzonderlijke bovenwoningen met de daarbij behorende grond, plaatselijk bekend Rozengracht 232 te 1016 SZ Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie L, nummer 8739, groot één are en veertien centiare

Download hier de kadastrale kaart: PDF

Bezichtigen

Geen bezichtiging mogelijk

Financieel

Plok €3.500,- incl. btw t.l.v. koper

Lasten

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF energielabel Rozengracht 232 C
Kadastrale kaart PDF

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.