Veilingdatum
18 maart 2019
Vanaf
16:30
Locatie
Prins Bernhardplein 175
Soort veiling
Vrijwillige veiling
Dossiernummer
43953
Status
Niet gegund

Omschrijving

Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw alsmede alle (overige) uitsluitend ten behoeve van deze woning strekkende ruimten en voorzieningen, plaatselijk bekend als Prinseneiland 93C te 1013 LM Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie M complexaanduiding 7312-A indexnummer 6, uitmakende het 85/580ste onverdeeld aandeel in de gemeenschap bestaande uit het gebouw met de daarbij behorende ondergrond en erf, plaatselijk bekend als Prinseneiland 93A tot en met G te 1013 LM Amsterdam, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie M nummer 4448, groot twee are elf centiare.

Verhuurd voor onbepaalde tijd voor c.a. € 516,82 per maand.

Oppervlakte volgens NEN2580: 85m².

Kenmerken

  • Type registergoed: Appartement - Portiekflat
  • Gebruik: Verhuurd
  • Soort eigendom: Vol eigendom

Kadastrale informatie

kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie M complexaanduiding 7312-A indexnummer 6.

Bezichtigen

donderdag 7 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 uur
donderdag 14 maart 2019, van 14:00 tot 16:00 uur

Overige informatie

NEN 2580:
M.b.t. het/de registergoed(eren) verklaart verkoper dat, hij beschikt over een NEN2580 meting; het bvo bedraagt volgens deze meting 85m².

Milieu-informatie

Met betrekking tot het veilingobject verklaart verkoper dat: - Het hem niet bekend is dat er feiten zijn, waaruit blijkt dat het registergoed in zodanige mate is verontreinigd met giftige, chemische en/of andere (gevaarlijke) stoffen, dat het aannemelijk is dat deze verontreiniging ingevolge de thans geldende milieuwetgeving en/of milieurechtspraak aanleiding zou geven tot sanering of tot het nemen van andere maatregelen. - Het hem voorts niet bekend is dat zich in het registergoed (ondergrondse), opslagtanks, zoals olie- en septictanks bevinden. - Het hem niet bekend is dat zich in het registergoed asbesthoudende of andere voor de gezondheid schadelijke materialen bevinden.

Financieel

Plok € 5.000,- incl. BTW ten laste van verkoper

Lasten

servicekosten € 1569,72 per jaar
rioolrecht € 131,12 per jaar

Documenten

Algemene voorwaarden PDF
Bijzondere veilingvoorwaarden PDF
Overige documenten PDF bag-viewer-Prinseneiland 93 C, AMSTERDAM
PDF Splitsingstekening
PDF definitieve akte van splitsing - Prinseneiland 93 te Amsterdam

Onderhands bod

Ook u kunt op een veiling een bod uitbrengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen. Indien u na het lezen van de spelregels toch onzeker bent, schakel dan een deskundige in, bijvoorbeeld uw makelaar.