Over ons

De Eerste Amsterdamse is hét veilinghuis voor onroerende zaken. De veiling vindt met ingang van september 2019 plaats op maandagavond 18:00 uur in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernhardplein 175 in Amsterdam. Maar wie niet in de gelegenheid is om zelf bij de veiling aanwezig te zijn, kan ook online meebieden.

De Eerste Amsterdamse is niet alleen een huizenveiling. Woningen, appartementen, beleggingen, bedrijfsonroerend goed, het aanbod is veelzijdig en interessant voor een brede doelgroep. Het bestaat uit zowel vrijwillig aangemeld vastgoed, als objecten die executoriaal worden geveild. De toegankelijkheid is een uniek aspect ten opzichte van veel andere vastgoedveilingen: zowel de professionele handel als de geïnteresseerde particulier komt er.

De Eerste Amsterdamse werkt nauw samen met makelaars, notarissen en banken. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over een bepaald object, dan kunnen we u in contact brengen met de juiste persoon. Wilt u kopen of verkopen op de veiling, stuur dan een e-mail naar info@eersteamsterdamse.nl of bel met Nataly van Eykel 020-214 89 98.

Wilt u op de hoogte gehouden worden, dan kunt u zich onderaan deze pagina aanmelden voor de Nieuwsbrief. U kunt ook een abonnement nemen op het veilingboekje dat voorafgaand aan iedere veiling wordt toegestuurd. Abonnee worden? Stuur een e-mail naar info@eersteamsterdamse.nl