Veiling 12 december grootste en drukst bezochte van 2022

Veiling 12 december grootste en drukst bezochte van 2022!

De veiling van maandag 12 december in Café Restaurant Dauphine was met 19 kavels, zowel executoriaal als vrijwillig, de grootste veiling van 2022. Het is dat ook geen verrassing dat deze veiling druk werd bezocht!

Het aanbod was wederom gevarieerd; van een volledig pand in de Pijp, een winkelpand in West en een appartement in Zandvoort tot een historisch voormalige burgemeesterswoning in Muiden.

Publiekstrekker
Één van de publiekstrekkers was uiteraard het kavel aan de Frans van Mierisstraat 59, ook wel bekend als het kantoor van de Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), de MVA Academie en natuurlijk de Eerste Amsterdamse.


Met een mooie opbrengst van € 3.925.000,- is er dan ook tot gunning overgegaan. Dit betekent dat wij op zoek zullen gaan naar een nieuwe kantoorlocatie!

Van de meeste kavels is inmiddels bekend of het wel of niet gegund is. Kijk voor de volledige lijst met verkoopresultaten op onze website.

Vragen?
Voor vragen of meer informatie over het veiling aanbod, hoe te veilen, bieden of over de Eerste Amsterdamse, kun je contact met ons opnemen via info@eersteamsterdamse.nl of 020 214 89 98.

Deel dit artikel:
Geschreven door

Nieuwste artikelen